Flygfotografering av hus, fastigheter och gårdar

Flygfotografering för alla behov

Hus-foto är en verksamhet hos kommunikationsbyrån Novitell i Kalmar. Här fokuserar vi framför allt på vår fotoverksamhet, och då särskilt på flygfotografering och fastighetsfotografering.

Som privatperson har du möjlighet att här beställa en vacker fototavla som visar ditt hus från luften. Du får priset direkt, och kan beställa med bara ett knapptryck.

Du kan också beställa ett antal flygfotografier av ditt hem, som du kan ladda ner digitalt. Även här får du priset direkt, och kan beställa på en minut.

Om du har hittat hit från näringslivet och har behov av annan typ av fotografering, så är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Skriv ett meddelande där du förklarar vad du behöver hjälp med, så lovar vi att återkomma.

Hus-foto har genom Novitell en heltäckande ansvarsförsäkring för flygverksamheten med drönare, och vi kan regelverket som omgärdar spridning av geografisk information. Det innebär att du kan vara säker på att få ett professionellt bemötande om du anlitar oss för dina flygfotouppdrag.

Behöver du fotografera en fastighet inför försäljning? Vill du dokumentera ett evenemang eller en annan händelse? Behöver du få överblick över större marker eller fastigheter? Allt är möjligt. 

Välkommen att kontakta oss idag, för offert. Vi arbetar över hela södra Sverige.

Xylem Water Solutions
Flygfotografi över Xylems industrifastighet i Emmaboda. Bilden vias med tillstånd från Xylem.
Mönsterås Bostäder
Bilden kommer ur en reklamfilm som producerades av kommunikationsbyrån Novitell för Mönsterås Bostäder AB.
Föregående
Nästa